brainfog

Wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe

 

Ik ben Gert Voordeckers en ik hou er niet van als de dingen niet gaan zoals ik ze gepland heb…

Toen ik in 2014  mijn praktijk  GVCT (Gert Voordeckers Coaching & Training) opstartte wilde ik alle vrouwen helpen die een beroep deden op mij. De meest gehoorde klacht was met stip : ‘ik ben zo moe’ en alle varianten van ‘moe-zijn’ die je maar kan bedenken.
Die dames weer energiek maken werd mijn missie en mijn passie.
Regelmatig riepen ook dames met burnout-verleden mijn hulp in. En ook al realiseerden ze fameuze stappen richting hun doel, het gewenste energiepeil behalen lukt maar niet.
En zoals gezegd hou ik er niet van als de dingen niet gaan zoals ik het graag heb.

Maar wie mij een beetje kent weet dat ik mij daar niet zomaar bij neerleg.
Ik wilde kost wat kost ook die dames weer energiek krijgen. Ik gunde het ze zo.
Dus startte ik mijn zoektocht naar energie. Naar meer energie dan voor jouw burnout. Ik las veel over burnout. Bijzondere dingen maar ook bullshit. Echt! Ik las regelmatig dat een burnout de schuld is van je baas, je collega’s of je werkplek. Maar ook dat het je eigen schuld is omdat je ‘ja’ zegt als je ‘neen’ bedoelt. Dames die een traject volgden bij mij weten dat ik het woord schuld niet graag gebruik. Soms zeggen ze zelf wel eens ‘het is de schuld van mijn baas’. Maar die overtuiging maakt het zo moeilijk om een oplossing voor jouw situatie te creëren. Want laten we even logisch redeneren. Als het de schuld is van je baas, dan kan alleen je baas het voor jou oplossen, toch?
Maar als jij verantwoordelijkheid neemt voor jouw situatie dan neem je het heft in eigen handen, dan geef je jezelf de kracht om de strijd met jouw burn-out aan te gaan.
Iemand anders de schuld geven lijkt wat comfortabeler maar maakt je vleugellam.

Maar wat ik ook las, niks over energie. Echt niks.
Jawel. Ik moet eerlijk zijn. Je leest steeds weer dat je energie verdwijnt. Voorgoed. Niemand lijkt weer een aanvaardbaar energielevel te kunnen verwerven. Alsof het een onvermijdelijk neveneffect is van een burnout.
Hoe je echt weer energiek wordt na een burnout…? Nikske niet. Nada.
Dus gingen we het maar ergens anders zoeken dan in de klassieke ‘burnoutlectuur’.

Guess what?
We hebben een oplossing. En die is zo succesvol dat we het programma een aparte naam gegeven hebben.
Niet goedgekeurd door onze marketing-man wegens weer te lang, het bekt niet lekker zegt hij. Maar het zegt wel wat het programma doet. Het geeft jou meer energie dan voor jouw burnout.
Het is echt mogelijk om weer energie te hebben na een burnout, méér energie dan voor jouw burn-out. Absoluut!
Door jouw burnout op een compleet andere manier te benaderen is een spoedig én volledig herstel binnen handbereik.